„Cigánymissziós mozgalmak Magyarországon” szakmai konferencia és könyvbemutató - 2015. április 23.

MEGHÍVÓ

Tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait a Cigány Módszertani és Kutató Központ gondozásában megjelenő „Cigánymissziós mozgalmak hatása Magyarországon” című könyv bemutatásának alkalmából szervezett szakmai konferenciára.

A konferencia, mint ahogyan a könyv is, a Cigány Módszertani és Kutató Központ (CIMOK) munkatársai által éveken át a cigány emberek között végzett kutatás eredményeit mutatja be.

A konferencia védnökei:

  • ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSÁNAK HIVATALA – A MAGYARORSZÁGON ÉLŐ NEMZETISÉGEK JOGAINAK VÉDELMÉT ELLÁTÓ BIZTOSHELYETTESSÉG
  • ALIANSZ MAGYAR EVANGÉLIUMI SZÖVETSÉG

Konferencia időpontja: 2015. április 23. csütörtök, 10.00–16.00

Helyszín1:   Párbeszéd Háza – Pázmány Péter Konferenciaterem

(1085 Budapest, Horánszky u. 20.)

A könyvbemutatóval egybekötött konferencián előadást tart a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió (MPE OCM) vezetője, a CIMOK alapítója, Durkó Albert, valamint a könyv társszerzői, Gyetvai Gellért és Rajki Zoltán.

A plenáris ülésen előadóként felkérésre került az EMMI Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkársága, továbbá a szociológiai, szociálpolitikai és az egyházi missziói szervezetek, intézmények vezetői2.

A délutáni szekció ülések keretében diskurzusokat folytathatunk még a cigánymisszió társadalmi felelősségéről, az egyházak cigánymisszióinak együttműködéséről, szükségességéről, és a jövőbeni lehetőségeiről.

A könyvbemutatóval egybekötött konferencián való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Felhívjuk figyelmét, hogy a jelentkezéseket annak beérkezési ideje szerint tudjuk figyelembe venni.

Tisztelettel kérjük, hogy részvételi szándékát 2015. április 20. hétfő éjfélig jelezze, melyet egyszerűen, a következő linkre kattintva tehet meg:

www.cimok.hu/regisztracio_20150423

Durkó Albert
MPE OCM Misszióvezető
H. Kovács Judit
CIMOK igazgató

1 – Tájékoztató a közeli parkolási lehetőségekről: Pollack Mélygarázs (VIII. ker. Pollack Mihály tér), vagy az Europeum Mélygarázs (1088 Budapest, József körút 5.)

2 – A konferencia programja a www.cimok.hu/konf20150423program oldalunkon is elérhető.
         (Az előre nem látható befolyásoló tényezők miatt programváltozás előfordulhat.)

Kategória: