"Szárnyra kelnek..." – Második protestáns cigánymissziós konferencia

„Szárnyra kelnek...”

Második Protestáns Cigánymissziós Konferencia

A protestáns egyházak cigánymissziós vezetői,

és a Cigány Módszertani és Kutató Központ szervezésében

2017. február 4., Budapest

 

A protestáns egyházak cigánymissziós vezetői és a Cigány Módszertani és Kutató Központ szervezésében, 2017 február 4-én kerül sor a második Protestáns Cigánymissziós Konferenciára. Tavaly, az első konferencián több mint 400 fő képviselte a baptista, evangélikus, metodista, pünkösdi és református cigánymissziók gyülekezeteit a Budapest-Fasori Evangélikus Templomban. Idén a Budafoki Baptista Gyülekezet ad otthon a rendezvénynek, melynek mottója: „Szárnyra kelnek…”

A program célja a testvéri kapcsolatok építésén túl a jó gyakorlatok bemutatása, terjesztése, és a cigányok felé való szolgálatra való bátorítás. A protestáns egyházak cigánymisszióinak együttműködése nagyszerű eredményeket hozott az elmúlt években. A közös kiadványok, fórumok, a rendszeres konzultációk, és más közös projektek mind elősegítették, hogy az evangélium egyre több cigány családhoz jusson el országszerte, és ennek hatására megváltozzanak a korábban reménytelennek tűnő emberi sorsok.

A konferencián idén is 400 fő részvételére van lehetőség. A programban szerepel közös dicsőítés, igehirdetés, bizonyságtételek és előadások, csoportos beszélgetések, és lehetőség nyílik a személyes kapcsolatépítésre is.

Kategória: