Tudósítás a csodákról – Megjelent a TÜKÖR 2016. 3. évfolyam 1-2. száma

A kiadvány első oldalán az első Protestáns Cigánymissziós Konferenciáról olvashatunk „A falaknak le kell omlaniuk az emberi szívekben!” címmel, majd a TÜKÖR ezen száma a csodákról tudósít. Csodákról, mert Isten hatalmas belenyúlásáról szólnak az ember életébe, ugyanakkor paradox és szégyenkezésre indító módon a világ legtermészetesebb jelenségéről. Épp ezért egészséges, normális, kiegyensúlyozott viszonyok között nem tartanánk ezeket csodának. Mivel azonban még meglehetős ritka történésről van szó, amely – valljuk be őszintén – szinte elképzelhetetlen volt sokak számára hosszú ideig, és tán az ma is, mégis a csoda, csodálkozás kategóriájába tartozik.

Miről is szól tehát ez a hírlevél? Krisztusra és Krisztusban ébredő cigány közösségekről és egyesekről, amelyek és akik jelei a jövőnek… Erdei Nagy László, Surman László és Puporka Gusztáv adott interjút arról, hogyan kezdődött és hol tart az életük, mióta tapasztalták Isten kézzelfogható munkáját.

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat or click here to download the PDF file.